Monday Night Efootball

Klubkammerater mødes hver mandag, danner hold og spiller mod andre klubhold

Monday Night Efootball er tilbage! Din fodboldklub har nu muligheden for at deltage i stævnet, som afholdes hver mandag fra uge 7-12,  hvor I gamer mod andre eFodboldhold online. Kom tilbage hver uge og  vind fede præmier til dig og din fodboldklub. 

Alle hold mødes på Discord, som du får adgang til ved tilmelding.  

HVEM KAN DELTAGE?

Alle fodboldklubber kan deltage i Monday Night. Det eneste det kræver er, at spillerne har en PS4 og FIFA 21. Minimumsalder er 13 år. 

HVORNÅR ER NÆSTE STÆVNESTART?

Første runde afholdes den 15. februar 2021 klokken 18.00 og følgende fem mandage. Der indledes med gruppespil og færdiggøres med en finalerunde mandag den 22. marts. Alle runder starter klokken 18 og slutter klokken 21.

HVORDAN SPILLES STÆVNET?

Et hold består af to spillere. Hver spiller én kamp mod et modstanderhold.
Stævnet består af fem indledende runder, med gruppespil og playoff med single elimination. Top 16 går videre til finalerunden som afholdes med indledende gruppespil og playoff med double elimination.

Præmier

Der udloddes klubpræmier til vinderne af de enkelte indledende runder samt til første, anden og tredje pladsen ved finalerunden. 
Det kan fx. være fodbolde, træningsudstyr eller andet til klubben.

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED?

For at deltage i turneringen koster det 200 kr. pr. hold

TILMELDING

Ønsker du at tilmelde et eller flere hold til Monday Night Efootball, skal du udfylde formularen herunder. Bemærk at det koster 200 kr. pr. hold, og at tilmeldingen først er endeligt registreret, når vi har modtaget din betaling. Det er muligt at melde flere hold til pr. klub. 

Betaling skal ske via MobilePay, og oplysningerne hertil sendes i en mail, som du modtager, efter at du har udfyldt og sendt nedenstående formular. 

Frist for tilmelding er søndag den 14. februar.