DBU Plug & Play

Dette tilbud er for kommuner, der har indgået en Velfærdsalliance med DBU

DBU Plug`N Play pakken er et tilbud til Kommuner i Velfærdsalliancen, som ønsker at hjælpe lokale fodboldklubber med at etablere og drive en efodboldafdeling. 

Pakken egner sig særlig godt til målgruppen af inaktive, sårbare og udsatte børn og unge, der med Plug N´Play pakken samles i klublokalet med en instruktør, og spiller online med andre klubber i kommunen eller nabokommunen.

  
Formålet er at få målgruppen gjort aktive i DBU ´s medlemsklubber og samtidig imødekomme den stigende efterspørgsel på fodboldaktiviteter hele året. 
 
DBU Plug N´Play indeholder alt det, der skal til for at gøre det nemt for klubben at komme i gang med at drive en eFodboldafdeling 

Pakken tilkøbes af den enkelte kommune til hver klub og består af:
  • Udviklingsforløb: 10 timers rådgivning, teknisk support m.m. af DBU Bredde Øst esportskonsulenter i forhold til opstart og drift af efodboldafdeling i klubben.

  • Hardware: 1 stk. Gaming Arena, inklusiv PS4, FIFA21, gulvtæppe, siddepufs, TV – skærm.

  • Uddannelse: 1. stk. efodboldtræner/E1 (6 timers forløb), Gaming Manager/G1 kursus (3 timers forløb) med op til 20 deltagere på hvert hold. 

  • Klubbens hold får adgang til DBU eFodbold offline og online turneringer. Vi hjælper klubberne med at tilmelde sig og komme i gang. 

  • Adgang til at byde ind på afholdelse af DBU K/S/LF/B eFodboldskoler samt finalestævner i relation til efodboldturneringerne.

    I alt: Kr. 40.000, –
    Prisen er inklusiv kursusmaterialer, men eksklusiv eventuelle deltagergebyrer, holdgebyrer m.m. til turneringer, events etc.)

 

Ønsker I at høre mere bedes i kontakte Henrik Selch på 22 55 85 80 eller hese@dbukoebenhavn.dk